Durant les últimes setmanes, el procés que provava de fer confluïr les forces d’esquerres de la ciutat en una veritable candidatura de ruptura que, fins ara, no havia estat possible, s’ha reelaborat de forma imprevista al marge dels partits tradicionals.
La Candidatura d’Unitat Popular de L’Hospitalet organitzà una assemblea oberta amb l’aspiració d’integrar activistes de diferents àmbits i lluites de la ciutat, obrint un procés realment participatiu a la ciutat i donant a llum la candidatura de ruptura que moltes persones i col.lectius havíen estat construint des de l’any passat. Una candidatura ciutadana de ruptura que no havia estat possible construir a Guanyem/Canviem L’H. Dins d’aquesta nova candidatura,anomenada CUP-Poble Actiu, s’hi han sumat el Procés Constituent de L’Hospitalet, Lluita Internacionalista, membres del col·lectiu Akelharre, activistes de la PAH de L’Hospitalet i moltes més persones, a títol individual.
L’Hospitalet necessitava d’una veritable aposta municipalista que trenqués, de veritat, amb la vella política. Ara en té una.

cartellmunicipals2015