Al contrari que a la resta de partits, a la CUP-PA no anem al carrer a regalar globus i fer petons a la canalla durant la campanya electoral. Al carrer hi som sempre. Perque hi fem vida, perque som veïnes, perque és allà, i no als despatxos, on ens hi relacionem i en parlem dels problemes de la ciutat. Al carrer hi som per lluitar, per escoltar la gent, per aturar desnonaments, per anar recuperant el teixit social, per defensar Cal Trabal, per imaginar amb les veïnes, i no amb empreses constructures i bancs, el futur de L’Hospitalet.

A Poble Actiu els globus de campanya electoral ens semblen la metàfora perfecte del que ens han ofert durant anys: bombolles. I n’estem tips de bombolles, encara que siguin de colors. No, ni tan sols en campanya, t’oferim globus. El que sí oferim són propostes rupturistes per millorar la vida de les veïnes de L’Hospitalet i una manera diferent de mirar la nostra ciutat.