Aquest divendres 22 de maig comptarem amb la presència del company i diputat de la CUP – Alternativa d’Esquerres al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, que ens acompanyarà a una trobada amb les veïnes i els veïns de Bellvitge mobilitzats en la defensa de la zona agrícola de Cal Trabal.
cal-trabalcut
Des de la Candidatura d’Unitat Popular – Poble Actiu ens oposem al Pla Director Urbanístic (PDU) Gran via- Llobregat promogut pel govern de l’Ajuntament de L’Hospitalet i que preveu edificar en terrenys agrícoles. Pensem que cal organitzar una resposta social prou àmplia per a exigir a l’Ajuntament que no permeti cap edificació a Cal Trabal. Així mateix, donem suport i ens sumem a totes les iniciatives sorgides de les lluites dels col·lectius i les veïnes autoorganitzades en la defensa del patrimoni natural i agrícola de la nostra ciutat.
Manifestem també el nostre suport a la proposta de La Saboga de crear el parc Agrari de Cal Trabal intregrat en el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Tanmateix, donem suport i ens sumem a totes les iniciatives sorgides des de les lluites de col·lectius i veïnes autoorganitzades de la nostra ciutat