Part de la Candidatura d’Unitat Popular-Poble Actiu de L’hospitalet ha passat la jornada de divendres recorrent amb el company David fernàndez alguns indrets representatius d’algunes problemàtiques de la ciutat com som Cal Trabal, Bellvitge o l’antiga zona industrial de la carretera del Mig. Ens hem reunit amb veïnes  del col.lectiu «Salvem Cal Trabal» que porten temps autoorganitzades per fer front a l’atac especulatiu des de l’ajuntament del PSC a l’última zona agrícola de l’Hospitalet.
També hem tingut l’ocasió de compartir una estona amb els companys en vaga indefinida de Telefónica, tot un exemple de dignitat i autoorganització davant l’ofensiva contra els drets laborals que patim els treballadors per part de les grans empreses explotadores.
Més tard, hem compartit dinar amb el company i diputat del parlament, mentre arribava l’hora en que ens haviem citat amb una representació de pares i mares de la Xarxa Groga per l’educació pública.
Una jornada de diàleg i intercanvi d’experiències i que preten ser un exercici de nova política, feta amb la gent que viu de prop les conseqüencies de les decisions preses sense tenir en compte l’interés general de la majoria de les veïnes  de la ciutat. Són només petites pases cap a l’objectiu final:

Capgirar la História. reCUPerar L’Hospitalet per a la seva gent