CARTELL ACAMPADA

Us volem convidar, el proper 11 de desembre, a una nova acció reivindicativa de l’AMPA Ernest Lluch de L’Hospitalet. Continuem sense noticies del projecte i construcció del nou edifici de la nostra escola i ha arribat el moment de dir PROU.

Al juliol va ser aprovada, per unanimitat, una proposta de resolució al Parlament per a la licitació de l’obra del nou edifici. S’acaba l’any i ningú s’ha posat en contacte amb nosaltres de manera oficial.

És per això que presentarem la nostra pròpia “candidatura electoral” a les eleccions del 20-D. La candidatura del nostres fills i filles a poder estudiar en un espai adient a les seves necessitats (adjuntem papereta i cartell de convocatòria).

L’AMPA de l’Ernest Lluch acamparà l’11 de desembre a l’escola i Exigim que el Departament d’Ensenyament ens doni una resposta de forma oficial amb els terminis de realització del projecte i de finalització de les obres.

Acamparem al pati de l’escola i necessitem de la vostra ajuda per difondre el nostre missatge.

Restem a la vostre disposició per qualsevol aclariment o consulta.