La Naty López, veïna de l’Hospitalet, s’enfronta a un judici per una demanda per danys presentada per l’ICAM (Institut Català d’Avaluacions Mèdiques)

A la Naty, en realitat, les autoritats no li perdonen haver iniciat una protesta i encara menys que, fruit de la seva acció, ara hagi nascut un moviment organitzat, cada vegada més ampli, la Plataforma PAICAM, que apunta directament a les pràctiques injustes i inhumanes de l’ICAM, organisme de la Generalitat que té delegades les competències de Tribunal mèdic.

És per això que l’han denunciada i la porten a judici.

Des de la CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet volem expressar el nostre suport a la Naty i molta altra gent maltractada per l’ICAM i denunciar les injustícies que provoquen les males pràctiques d’aquest organisme, quan aplica uns criteris estrictament economicistes a l’hora d’imposar altes mèdiques i denegar invalideses, tot afavorint els interessos de les mútues privades.Cartell_PAICAM_INSS_8abril

La Naty ha esdevingut un exemple més de persona a qui les autoritats volen portar a judici per protestar, per desobeir, en definitiva, per atrevir-se a alçar la veu contra les injustícies sustentades pel poder.

Volen un poble amb por, i per això proven de criminalitzar a qui lluita, però tenim molt clar, com la Naty, o com les companyes de «Ni muts ni a la gàbia», a qui tambè volen portar a judici, en aquest cas per protestar davant un pla urbanístic especulatiu a Esplugues de Llobregat, que defensar els nostres drets no és cap delicte.