PART RESOLUTÒRIA:
– Comissió de Presidència:
5. Distincions ciutadanes: El nostre posicionament i discurs, contrari a l’actual metodologia d’atorgament d’aquestes distincions, ha provocat que tots els partits s’hagin pronunciat en contra. I que hagin demanat que el proper cop, es re-pensi la metodologia.
6. Fira 2000 SA: Crítiquem el fet de que, amb aportacions públiques, des de l’Hospitalet acabem financiant projectes d’empreses privades.
9 i 10: Modificacions de crèdit. Critiquem l’opacitat i la poca concreció a les dades sobre aquestes modificacions que fan molt dificil tenir un posicionament clar sobre determinades despeses municipals.

MOCIONS:

Conjuntes
19. Sobre l’acord entre la UE i Turquia
PSC
21. Moció per a la creació d’un registre autonòmic de maltractadors d’animals
23. Moció en defensa de la llei 24/2015, de 29 de juliol, de mesures urgents per afrontar l’emergencia en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica . Tant aquesta com les mocions 21 i 22, són mocions absolutament electoralistes. Tret de sortida a la campanya electoral de les properes eleccions generals.
C’s
25: Ens mostrem en contra de la moció per complir la normativa de trànsit en matèria d’idioma.
ERC
33. Preservació de Cal Trabal. Aquesta moció no parlava del PDU Granvia-Llobregat, només de la preservació d’una part. Per això la votem a favor, però nosaltres volem la paralització immediata del PDU.
PRECS I PREGUNTES
Pregunta:
Aprofitem els retrets d’en Pepe Castro i en Francesc Belver a propòsit de la feina que han de fer els grups municipals i que, segons ells, nosaltres no fem, per preguntar, per tercer mes consecutiu, sobre la paralització de l’externalització encoberta del servei d’atenció telefònica 010: Moció aprovada el passat mes de desembre per tota l’oposició, presentada per nosaltres i que ens han dit per escrit que no han complert. El dubte, per tant, es si el seu interés en que presentem mocions es deu a les ganes de no complir-les un cop aprovades.
Prec:
Aprofitant el mateix argumentari, els hi demanem respecte per un petit grup municipal que aquest mes d’abril ha presentat les mateixes mocions que tot el PSC al mes de març, ja que, tal i com han fet durant anys, tenia un acord amb la resta de partits per no presentar mocions, als plens previs de la setmana santa.