Representants de l’assemblea que forma el grup municipal CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet de Llobregat participen de la tradicional ofrena floral a la Rambla de la Marina, amb motiu de la Diada de l’11 de setembre. En un ambient festiu, els membres de l’assemblea han compartit amb les veïnes, amb les entitats sobiranistes, les entitats socials, les institucions i els representants polítics, la commemoració i homenatge a la cultura catalana davant l’estàtua de Rafael Casanova i també a la Marxa de les Torxes convocada per l’Assemblea Nacional Catalana la nit de dissabte.

diada_cup_pa_lhospitalet_1

(L’Hospitalet de Llobregat, 12/09/2016) Representants de l’assemblea del grup municipal CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet de Llobregat han participat aquest cap de setmana en diferents actes celebrats amb motiu de la Diada de l’11 de setembre 2016 a la ciutat, com la Marxa de les Torxes, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, o l’ofrena floral institucional d’àmbit municipal. Durant l’homenatge a la cultura catalana davant l’estàtua de Rafael Casanova de la Rambla de la Marina, membres de l’assemblea CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet, han dipositat un ram de flors i han celebrat amb les seves veïnes i representants d’entitats la Diada 2016. El regidor del grup, Khristian Giménez es va absentar per motius familiars, assumint la representació de forma grupal quatre companys de l’assemblea. La lluita per aturar el PDU Granvia-Llobregat (Pla Urbanístic que suposarà la construcció de fins a 26 gratacels i el final de Cal Trabal -l’última zona agrícola de l’Hospitalet-) també va ser-hi present a la Diada, amb la samarreta en suport a l’assemblea veïnal ‘No Més Blocs’ que portava un dels representats de la CUP-Poble Actiu.

diada_cup_pa_lhospitalet_4

L’acte va aplegar a centenars de persones que van cantar a una els Segadors i va incloure al seu programa un concert de l’orquestra de ministrils de l’Escola Municipal de Música–Centre de les Arts de l’Hospitalet, sota la direcció d’Eduard Casals on  alumnes de l’Escola han interpretat un poema de Martí i Pol. L’actuació de la Colla Jove dels Castellers de L’Hospitalet i els trabucaires, la plantada de gegants de la ciutat i una ballada de sardanes amb la participació de la Cobla la Nova Vallès, han completat la Diada a l’Hospitalet.

diada_cup_pa_lhospitalet_2

CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet de Llobregat espera que aquesta sigui l’última Diada autonòmica al mateix temps que recorda que, un dels objectius de la candidatura municipal és aconseguir la independència per construir una república catalana lliure i sobirana per totes i tots els que viuen en ella.