El PDU Granvia és un Pla Director Urbanístic supramunicipal (depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i de un Consorci on participen activament l’Ajuntament de l’Hospitalet i ICASOL)  que definirà el futur de la ciutat de l’Hospitalet. En el seu plantejament actual, aquest PDU Granvia canviarà per sempre la fisonomia del barri de Bellvitge amb la construcció de fins a 26 gratacel, posant fi a l’última zona agrícola de l’Hospitalet de Llobregat (Cal Trabal) i suposant una irreversible agressió al Medi ambient, a la fauna, flora i recursos hídrics del Delta del Llobregat i el seu aqüífer, reserva estratègica per a tota la zona. Entre els factors causants d’aquestes agressions, hi ha la contaminació extra que portarà el nou desenvolupament per l’ús comercial, turístic i hoteler amb les noves qualificacions urbanístiques, entre altres raons. Per a més informació sobre PDU Granvia fes click aquí.


Per tots aquests motius i impactes, des del grup municipal CUP-Poble Actiu realitzem una crida a les veïnes de l’hospitalet perquè deixin constància del seu rebuig a aquest projecte, representatiu d’un model de ciutat que repeteix patrons d’especulació ja coneguts i fallits, al mateix temps que demandem un procés de participació obert a totes en el qual decidir el model de ciutat i territori on volem viure.

La plataforma No Més Blocs ha liderat una campanya d’al·legacions massives a la que CUP-Poble Actiu dóna suport. Fent click a la imatge d’abaix podràs accedir a un senzill formulari on tramitar online la teva al·legació de forma fàcil i ràpida i amb la possibilitat de fer servir qualsevol dels 30 «models» d’al·legacions elaborats per diferents col·lectius, entitats i persones, o bé fer-ne alguna/es amb els teus propis motius per demanar l’aturada del PDU Gran Via Llobregat . No cal ser expert/a en res. Participa. Digues la teva.

Al·legacions per copiar,enganxar, descarregar, modificar, imprimir i presentar

Fi de la campanya: 8 d’octubre.

pdu_alegaciones_rapidas_nomes_blocs