La publicació ‘El Llobregat’ entrevista a en Khristian Giménez, portaveu de la CUP-Poble Actiu a l’Hospitalet, juntament amb en Roger Castillo, portaveu de la CUP de Molins, a l’article titulat: ‘La CUP, abanderats d’una lenta revolució»‘. Publicat a l’edició d’aquest mes de novembre 2016.

Al següent enllaç, podeu consultar l’entrevista sencera al nostre portaveu (planes 30 i 31), en la qual el director d’El Llobregat, Imanol Crespo, analitza la creixent influència de les Candidatures d’Unitat Popular al nostre entorn més proper. I és que actualment, «les candidatures locals del Baix Llobregat i l’Hospitalet compten amb un total de setze regidors/es, quatre vegades més que al 2011 i amb presència a totes les institucions supramunicipals: Consell Comarcal, Àrea Metropolitana i Diputació de Barcelona», tal i com remarca l’article.

entrevista_llob_foto_doble