El grup municipal CUP-Poble Actiu vol expressar tot el seu suport a la campanya de la Plataforma Pedro Álvarez, #24anysSensePedro amb la que es denuncia la impunitat de l’assassinat del jove el 15 de desembre de 1992 a l’Avinguda Catalunya de l’Hospitalet, mentre s’exigeix l’esclariment del cas.

24 anys després del crim i després de la posada en llibertat de l’únic sospitós del cas, un policia nacional, la família Álvarez i la Plataforma que li dóna suport, no han rebut cap justícia ni veritat per part de les institucions i tribunals que haurien de vetllar per garantir els seus drets fonamentals.

Aquesta indefensió, davant d’un assassinat i davant d’una investigació i un procés judicial força opacs i inútils, no pot continuar. I per tot això, des de la CUP-Poble Actiu defensarem juntament amb d’altres grups municipals, una moció al proper Ple del 22/11 que demana un paper actiu de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat davant de tant greu injustícia.

  ct5ccinweaeebsd

Altres municipis com Esplugues de Llobregat, Molins de Rei o Barcelona també inclouran als seus Plens de novembre 2016, mocions o declaracions institucionals per l’esclariment de l’assassinat d’en Pedro Álvarez. En aquesta mateixa línea, l’Ajuntament de Barcelona, a través del tinent d’alcaldia, Jaume Asens, rebrà aquest proper dimecres 23/11 a les 10:30 hores a les delegacions municipals que donen suport a la Plataforma i als pares d’en Pedro, Juanjo i Carmen.

Al mateix temps, des de la CUP Poble Actiu fem una crida a les veïnes de l’Hospitalet i de tota Catalunya, per a que mostrin el seu suport a la Plataforma i família d’en Pedro Álvarez, als diferents actes organitzats durant les properes setmanes:

cartellpedrolavarez

Actes/accions de la Plataforma Pedro Álvarez Novembre 2016:
  • Paradeta informativa tots els divendres i dissabtes de novembre, a la Rambla Just Oliveras, davant l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat.
  • 23/11/2016: A les 10:30 h: Recepció institucional a la família Álvarez a l’Ajuntament de Barcelona, la Plataforma Pedro Álvarez i representants polítics dels grups municipals i municipis on es presenta la moció per l’esclariment de l’assassinat d’en Pedro Álvarez.
  • 1/12/2016:  Acte central de la campanya #24anyssensePedro, a l’Hospitalet: a l’Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras), a les 19:00h. Projecció documental + xerrada + titelles per a adults.
  • 15/12/2016: 11:00h: Ofrena floral a l’Avinguda Catalunya de l’Hospitalet de Llobregat. 20:00h: Manifestació a la Plaça Universitat de Barcelona.

web_img_4776_placa_universitat-650x433