Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat, ha visitat l’Hospitalet i Khristian Giménez, en nom del grup CUP-Poble Actiu li ha traslladat algunes de les preocupacions de la ciutat, en matèria de salut.

Antoni Comín ha continuat amb les seves explicacions sobre les urgències pediàtriques, inaugurades al CUAP del carrer Cobalt i que la CUP-Poble Actiu considera insuficients (llegir més sobre això).

A continuació, el regidor de la CUP-Poble Actiu li ha preguntat per la històrica demanda del desdoblament de l’atenció primària a la Florida, amb unes ràtios de 300.000 visites durant el 2015, en un mateix edifici.

Finalment, el conseller de Salut es va comprometre:

La CUP-Poble Actiu també va voler recordar-li a Antoni Comín, conseller de Salut, un compromís anterior: rebre a la PAICAM (Plataforma d’Afectats per l’ICAM) per sentir les seves reivindicacions i forçar un nou conveni que acabi d’una vegada amb els criteris economicistes que s’imposen, en massa ocasions, als criteris mèdics a l’hora de regular les baixes mèdiques i laborals a l’ICAM (Institut Català d’Avaluacions Mèdiques).

Aquesta mateixa setmana, també va visitar l’Hospitalet la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa.

El grup municipal CUP-Poble Actiu. també va entregar a la consellera Dolors Bassa una carta amb algunes demandes sobre la situació de les polítiques de treball al municipi: