A l’Hospitalet, des de l’equip de Govern local, sovint ens convoquen a minuts de silenci, sense cap criteri i/o protocol fix sobre quan i perquè uns atacs, morts i víctimes, mereixin un minut de silenci i d’altres no.

Des de la CUP-Poble Actiu l’Hospitalet demanem a l’equip de Govern que promogui  una veritable representació de les víctimes de la guerra i el terrorisme arreu del món i no només quan aquestes són ciutadanes dels països occidentals.

És per això que demanem igualtat en el tracte cap a totes les víctimes. Cap a les de Londres o París, però també per a les de Kabul (Afganistan), Irak, Yemen, Gaza o Filipines. Des d’aquest grup municipal, no tornarem a participar de cap minut de silenci mentre no  es plantegi el reconeixement de totes les víctimes, més enllà de la seva nacionalitat.