El proper 21 de juny a les 18 hores, el grup municipal CUP-Poble Actiu l’Hospitalet de Llobregat ha organitzat una trobada en format de xerrada i debat, sobre ‘l’Aposta Municipalista’: on som? Cap a on anem? L’objectiu d’aquest acte és reflexionar plegades, comptant amb les intervencions i experiències de companys/es d’altres municipis, un cop ens trobem a l’equador de la primera legislatura en la qual candidatures municipalistes de ruptura, han irromput a moltes institucions locals del nostre entorn.

‘L’Aposta Municipalista’ tindrà lloc el dimecres 21 de juny, a les 18 hores, a la sala polivalent de l’Hotel d’Entitats, ubicat a sobre de la Biblioteca Plaça d’Europa de l’Hospitalet (carrer Amadeu Torner, 57, 08902 l’Hospitalet de Llobregat, FGC: Europa Fira).

El contingut de les intervencions de les diferents companyes, dels diversos municipis, es dividirà en dos blocs:

Primer bloc: Balanç general de la situació actual:

  •  On sou després del final del cicle electoral, 2 anys després de les darreres eleccions municipals?
  • Quin ha estat l’impacte polític i social de les vostres candidatures d’unitat popular (tenint en compte les particularitats territorials i la posició tant a Govern com a l’oposició)?
  • Com heu gestionat la diversitat dins la vostra candidatura/partit i en quina forma ha transformat el propi espai polític (factors interns-externs)?
  • Ha pesat més la “pota” institucional o la del moviment?
  • Amb quins tipus de límits us heu trobat, a nivell institucional, per a desenvolupar la vostra feina i com els heu abordat per tal de superar-los?

Segon Bloc: Com continuem aquests dos anys que queden de legislatura? 

Després de 2 anys de feina:

  • Quina ha estat l’evolució de la pròpia organització? Us ha afectat la “vida institucional”, en quins aspectes i com l’heu gestionada?
  • Quines són les prioritats estratègiques que us plantegeu, durant i passats els 2 propers anys (noves aliances, lluites, espais unitaris)?
  • Com seguir estenent la lluita municipalista? Reptes a curt i llarg termini.

Us hi esperem!!