L’Aposta Municipalista:

L’Hospitalet. 21/06/2017. Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats de l’Equipament de la Plaça d’Europa.

La xerrada/debat, organitzada pel grup municipal CUP-Poble Actiu l’Hospitalet, on vam compartir experiències, vivències, reptes i prioritats de diverses candidatures municipalistes que van entrar al Govern o a l’oposició dels Ajuntaments del nostre entorn. Hi van participar: María José Ruiz, regidora per Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, David Clarà i Sandra Ramos, regidors per Junts per Barberà, Mercedes Estébanez, membre de Guanyem Badalona i Khristian Giménez, regidor per CUP-Poble Actiu l’Hospitalet.

Moltíssimes gràcies a tots/es les convidades, per les seves experiències i aportacions. Moltíssimes gràcies al grup de treball que va fer possible la xerrada i a totes les persones que van assistir a la xerrada i que hi van participar amb les seves preguntes i/o reflexions.

Aquí podeu veure tots els vídeos, amb les diferents intervencions.