CUP-Poble Actiu l’Hospitalet de Llobregat,

  • Com a grup municipal compromès amb el dret d’autodeterminació i el dret a decidir de tots els pobles.
  • Com a grup humà, amb una àmplia experiència als moviments socials i lluites sindicals en defensa del territori.
  • Com a col·lectiu anticapitalista que prioritza la millora de les condicions de vida de les classes populars als nostres barris.
  • Com a moviment polític rupturista i sobiranista, que vol començar una nova república catalana per a decidir-ho tot.

Expressem:

  • El nostre total suport a la participació i validesa del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, del proper 1 d’octubre.
  • El nostre total suport actiu a les iniciatives que aquests dies s’estan posant en marxa des de la ciutadania, en defensa del dret a decidir, com ara escolesobertes.cat, Som Defensores, els Comitès de Defensa del Referèndum dels barris (Santa Eulàlia, Bellvitge i Collblanc – la Torrassa, a l’Hospitalet) i el Pacte Local pel Referèndum. Col·lectius als quals us animem a apropar-vos i donar-hi suport.
  • El nostre rebuig als atacs repressius judicials i policials de les últimes setmanes (la presència coercitiva de les forces de seguretat, de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, les detencions, les identificacions i les incautacions de material gràfic sense suport jurídic, la prohibició de realització d’actes públics…)
  • L’aposta per la Vaga General, convocada pel dia 3 d’octubre, com a l’eina de la classe treballadora, davant la repressió i la manca de democràcia.

Per tots aquests motius, des del grup municipal CUP-Poble Actiu l’Hospitalet volem convidar a totes les veïnes i veïns de la ciutat a que continuïn amb les mobilitzacions massives i pacífiques, perquè aquests dies tenim el repte de defensar la democràcia, els drets fonamentals i les llibertats. Està en joc el nostre futur i la construcció d’una república ecologista, feminista i compromesa amb els drets laborals de les classes treballadores. I volem fer-ho des de baix, amb la participació directa i activa de tota la gent que viu a Catalunya.

Davant els esdeveniments dels propers dies, volem compartir amb tothom unes petites recomanacions i aprofitem per a recordar la importància de les cures dins dels grups humans i la imprescindible força col·lectiva davant la repressió de l’Estat.

I recordeu: Lluitar, crear, poder popular.