Durant l’última setmana han sigut moltes les veïnes i veïns als que ens hem trobat al passadís de l’Ajuntament consultant una mateixa qüestió: «Perdó, vinc a recollir les entrades del Cirque du Soleil, on està protocol de l’Ajuntament, si us plau?». És a dir, preguntant on podien recollir les seves entrades per a l’estrena de l’espectacle de la multinacional Cirque du Soleil, instal·lat a Bellvitge.  Funcionàries i funcionaris municipals han estat gestionant aquest repartiment del qual encara no disposem dels detalls sobre:

  • Quantes entrades de franc ha disposat l’Ajuntament per a l’estrena de l’espectacle ‘Totem’?
  • A qui les estan regalant?
  • Amb quins criteris?
  • S’ha reservat un nombre d’entrades per a nens/nenes en risc d’exclusió social?
  • Quan de temps han destinat els/les funcionàries de l’Ajuntament a repartir entrades promocionals d’un espectacle d’una empresa privada?

Cal recordar aquí que el preu d’aquest tipus d’espectacles supera els 50 euros, per a les localitats més barates i la mitjana en cap de setmana, està per sobre dels 100 euros, arribant fins als 400 euros quan es tracta d’una entrada VIP.

Les entrades del Cirque du Soleil  també han arribat als grups polítics municipals i la pròpia Alcaldessa és la que ens ha fet arribar les invitacions:

Des del grup municipal CUP-Poble Actiu, tal i com hem fet durant aquests 3 anys de legislatura, hem decidit rebutjar aquestes entrades i així els hi hem comunicat: