El dimarts 22 de maig tindrà lloc el Ple municipal de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Uns minuts abans, només 10′, està convocada la Junta General de La Farga, amb aquest ordre del dia que podeu consultar a l’enllaç.  Segons la web oficial, La Farga es defineix així:

Detalls sobre el Ple del 22/05:

A continuació, a partir de les 17 hores, començarà el Ple amb aquest ordre del dia que podeu descarregar en l’enllaç. 

En aquesta ocasió, el grup municipal CUP-Poble Actiu presentarem 6 mocions conjuntes. Tres d’aquestes a proposta del nostre grup municipal:

( Moció conjunta d’ICV-EUiA-PIRATES, ERC, CiU, CUP-PA)

Sant Andreu de la Barca. Concentració de suport als docents de Sant Andreu de la Barca denunciats/des per la fiscalia. Foto: El Punt Avui


(Moció conjunta d‘ICV-EUiA-PIRATES, ERC, CUP-PA, a proposta de l’Associació Sumem)


( Moció conjunta d‘ERC i CUP-PA, amb l’adhesió de CIU i com a continuïtat d’una moció ja aprovada al 2016)

Public Toilets in the Tête d’Or Park / Jacky Suchail Architecte © Franck Fleury


I hem decidit sumar-nos com a grup municipal per a presentar conjuntament també les següents mocions:

(Moció conjunta de PSC, ICV-EUiA-Pirates i CUP-PA, amb l’adhesió de CIU. Moció presentada a proposta de la Marea Blanca)


MOCIÓ PER DONAR SUPORT AL MODEL D’ESCOLA CATALANA I DEFENSAR LA COMUNITAT EDUCATIVA (enllaç moció)

( Moció conjunta d’ERC, CIU i CUP-PA)

Igualment, volem destacar la declaració institucional en la qual s’està treballant per arribar a un acord de mínims i relativa a la sentència del cas La Manada.

I també les dues mocions (proposades per ERC i ICV-EUiA-P) relatives al 17 de maig,  Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbiaamb motiu de commemoració de la desclassificació de l’homosexualitat com a malaltia mental per part de l’Organització Mundial de la Salut el 17 de maig de 1990.

Després de parlar amb l’Observatori contra l’Homofòbia i després que els dos grups proposants de les dues mocions no arribessin a acords per presentar un únic text conjunt, la CUP-Poble Actiu hem decidit no sumar-nos a cap dels textos, tot i que les votarem totes dues favorablement. Hem pres aquesta decisió per disposar de temps d’intervenció i també per no fer partidisme de cap tipus amb aquests temes, donant suport a una o altra moció.