El passat diumenge 27 de  maig, vam celebrar la Festa del poble Actiu de l’Hospitalet. Perquè sense festa no n’hi haurà revolució. Van organtizar aquest espai de trobada i convivència amb l’objectiu de posar en contacte a col·lectius, entitats i veïnes amb les quals hem treballat d’una o altra manera al llarg d’aquests 3 anys de legislatura dins de l’Ajuntament de l’Hospitalet, en un grup minoritari amb només un regidor portaveu.

 

Durant la conversa en la taula rodona proposada van sortir diferents idees i angles sobre quin rol del grup municipal és positiu per a donar visibilitat i sociabilitzar conflictes laborals, lluites socials, mediambientals i veïnals en l’agenda política local de l’Hospitalet de Llobregat.

 

A continuació, compartim una galeria d’imatges de la jornada lúdica del passat 27 de maig de 2018, la Festa del poble actiu de l’Hospitalet.