El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, ha visitat oficialment avui l’Hospitalet de Llobregat. A la seva arribada al consistori, el conseller ha rebut de mans de No Més Blocs un dossier que recull les diferents expressions de rebuig popular, social, veïnal i polític al projecte urbanístic PDU-Granvia Llobregat: manifestacions (setembre 2017), concentració d’entitats i col·lectius amb acció al Ple Municipal (27/06/2018), recollida d’al·legacions i signatures, recursos judicials, propostes polítiques…

Tal com se sent al vídeo, Damià Calvet, no va deixar a la representant de No Més Blocs ampliar els motius pels quals hi ha oposició i rebuig a aquest PDU-Granvia i va afirmar que la seva intenció és i serà tirar endavant el projecte. (Llegeix el text de presentació del dossier)

Per la seva banda, No Més Blocs, acompanyats per totes les entitats, col·lectius i grups polítics que donen suport a les seves demandes, (com és el cas de CUP-Poble Actiu l’Hospitalet) han expressat al conseller la voluntat popular de continuar lluitant en defensa del territori, davant les greus agressions cap a la reserva agrícola de la zona de Cal Trabal i contra l’especulació que ha comportat i comporta la permuta de terrenys i parcel·les.

Mentre, cal recordar també que continuen actius diversos recursos contenciosos administratius en els tribunals, contra el PDU-Granvia, com el presentat per CUP-Poble Actiu L’Hospitalet, juntament amb DEPANA i ERC.