El proper dimarts 25 de setembre, tindrà lloc el Ple municipal ordinari de l’Hospitalet de Llobregat, amb el següent ordre del dia.

El grup municipal CUP-Poble Actiu presentarà en aquesta sessió plenària tres mocions i ho farà de manera conjunta, amb altres grups municipals.

Moció reivindicacions municipals Tancada migrades de l’Hospitalet  

La primera d’aquestes mocions és la relativa a traslladar a l’Ajuntament dues de les principals demandes de la Tancada de persones migrades de l’Hospitalet: assolir el padró universal sense restriccions i l’eliminació de les taxes abusives per a l’elaboració dels informes d’arrelament i de re-agrupament familiar o renovació dels permisos de residència. La Generalitat va eliminar les seves fa uns anys i va recomanar a la resta de les administracions fer-hi el mateix. I, mentre a Barcelona i d’altres ciutats del nostre entorn no es cobren aquests informes,  a l’Hospitalet de Llobregat el seu import és de 60,5 i 105,5 euros, per cadascun dels expedients obligatoris sol·licitats.

dav

Al segünt enllaç, podeu consultar el text sencer de la moció, que es presenta amb ERC i Canviem L’H (ICV-EUiA-P)


En segon lloc, presentem també de forma conjunta amb ERC i CiU, un parell de mocions:

Moció per a la commemoració del Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017. (Podeu consultar aquí el contingut)

1-Oct a l’Hospitalet de Llobregat


Moció per desvincular la ciutat de la ultradreta (Podeu consultar aquí el contingut)

Davant les últimes amenaces i agressions rebudes per veïns i veïnes de l’Hospitalet de part de grups d’ultradreta, entre els que s’hi troben veïnes del barri del Centre, una companya i veïna de Collblanc, i un company de Santa Eulàlia, presentem aquesta moció per declarar l’Hospitalet, ciutat antifeixista.

Xavi Berruezo ha denunciat als Mossos l’amenaça de mort que va rebre from Tècnics Mitjans de ComunicacióLH on Vimeo.