El grup municipal CUP-Poble Actiu va donar suport a dues mocions conjuntes al Ple ordinari d’octubre 2018 amb el següent ordre del dia:

Moció per l’impuls de mesures destinades a l’accés a l’habitatge digne:

La primera d’aquestes propostes polítiques ha sigut fruit de fusionar una moció conjunta d’ICV-EUIA-P i CUP-Poble Actiu, amb una altra del PSC. La negociació no ha sigut del tot satisfactòria pel grup municipal CUP-Poble Actiu (s’ha afluixat la diagnosi i la demanda; no n’hi hagut participació de col·lectius de lluita pel dret a l’habitatge, s’ha esborrat la paraula moratòria en la construcció de nous habitatges i …), però la importància del tema i la situació d’emèrgencia habitacional en la que es troben moltes veïnes, han sigut claus per donar suport a aquesta moció que es compon de 24 acords i que pots consultar en aquest enllaç.

Peça informativa: ‘La CUP-Poble Actiu vol impulsar mesures que garanteixin l’accés a l’habitatge digne’ de Televisió de L’Hospitalet

La segona de les mocions, és una moció adreçada a la restauració i conservació del monument a Lluís Companys i el seu entorn que signem juntament amb ERC i CiU de l’Hospitalet.  Pots consultar aquí els acords proposats. Monument Lluís Companys – CUP-PA, ERC i CiU