• El partit ultradretà ha anunciat un acte públic al Camp Municipal de Futbol del Gornal, aquest diumenge 13 de gener de 2019.
  •  El passat 23 d’octubre el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat, una moció política per declarar l’Hospitalet Ciutat Antifeixista.
  • Hi ha convocatòries d’accions de protesta a l’Hospitalet, a partir de les 13 hores, a l’estació dels FGC Gornal.

Des dels grups municipals ERC i CUP – Poble Actiu, sol·licitem encoratjadament al Govern municipal de l’Hospitalet de Llobregat, que impedeixi la celebració de l’acte de l’organització d’extrema dreta VOX, el diumenge 13 de gener, dins d’un equipament municipal, com és el Camp Municipal de Futbol Gornal. Un acte que, a més a més no compta amb cap autorització ni permís municipal. I demanem també a la resta de forces polítiques del consistori que es posicionin i no blanquegin ni col·laborin amb el feixisme.

És urgent exigir coherència política, especialment al PSC al Govern local del municipi, per tal de complir els acords de la moció política ‘l’Hospitalet, Ciutat Antifeixista’, aprovada per unanimitat el passat 23 d’octubre de 2018. Per això, fem una crida a la resta de grups municipals, entitats, col·lectius i associacions, a adherir-se al present comunicat i a expressar de forma clara i contundent el rebuig de la nostra ciutat, cap al pensament excloent propi del feixisme.

Des de la CUP-Poble Actiu i ERC l’Hospitalet, també volem recordar i donar el nostre suport a les accions de protesta convocades a partir de les 13 hores, davant de l’estació dels FGC del Gornal.

Per un l’Hospitalet, veritablement antifeixista. No passaran!

Fora Feixistes dels nostres barris.