El dimarts 26 de febrer tindrà lloc el Ple municipal de l’Hospitalet de Llobregat, corresponent al mes de febrer de 2019. Consulteu aquí l’ordre del dia.

En aquesta sessió, el grup municipal CUP-Poble Actiu presentarà tres mocions conjuntes.

MOCIÓ PER RATIFICAR EL SUPORT DE L’AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET A LA FUNDACIÓ PROACTIVA OPEN ARMS I DEMANAR EL DESBLOQUEIG IMMEDIAT DEL VAIXELL RETINGUT AL PORT DE BARCELONA. (Consulta la moció sencera)

Ens hem adherit a aquesta moció presentada inicialment per ICV-EUiA-PIRATES-E, i ERC i que també compta amb l’adhesió de CiU


MOCIÓ DE SUPORT A LA RESOLUCIÓ APROVADA AL PARLAMENT SOBRE L’ATURADA DEL PLA DIRECTOR URBANÍSTIC GRAN VIA-LLOBREGAT I PER UN URBANISME SOSTENIBLE (consulta la moció sencera)

Aquesta és una moció conjunta amb ICV-EUiA-Pirates i ERC i que torna a evidenciar la manca de consens polític i veïnal al voltant del PDU Granvia-Llobregat, sol·licitant la seva aturada.


MOCIÓ PER DECLARAR L’HOSPITALET MUNICIPI FEMINISTA I EN SUPORT I ADHESIÓ A LA VAGA GENERAL FEMINISTA CONVOCADA PEL 8 DE MARÇ DE 2019. (consulta la moció sencera).  

Presentem aquesta moció, juntament amb ERC, per aportar una visió feminista i alternativa, de suport a la Vaga General Feminista del 8M.

Pots seguir en directe la retransmissió el Ple Municipal de l’Hospitalet, al lloc web del mitjans de comunicació públics.