Cup Poble Actiu l'Hospitalet

Candidatura municipalista i de ruptura formada per la CUP l'Hospitalet, Procés Constituent, Lluita internacionalista i activistes de l'Hospitalet de Llobregat

Que volem

Volem el mateix que tu. La democràcia directa i un govern de l’ajuntament que obeeixi al poble. Institucions al servei de la classe treballadora i de la majoria social. Educació i sanitat públiques i que no serveixin als interessos privats. Limitació dels sous dels regidors i regidores i càrrecs públics. Garantir a tothom l’accés a l’habitatge. L’habitatge com un dret i no com una mercaderia per fer negoci. La participació directa del veïnat (via consultes i referèndums) per decidir sobre tot allò que ens afecta com a ciutadans i veïnes de L’Hospitalet, poder decidir entre totes, en definitiva com volem que sigui la nostra ciutat.

Perquè hi haurà un dia que no podrem més i llavors ho podrem tot!

CAPGIREM L’HOSPITALET

El 24 de maig volem capgirar les polítiques municipals de L’Hospitalet amb l’objectiu que l’Ajuntament treballi al servei de les necessitats de les classes populars, dels barris, de la classe treballadora i les dones, els infants, la gent gran i les joves. Cal començar a bastir els fonaments d’unes noves polítiques municipals per construir les bases d’una alternativa real al sistema capitalista.

– Remunicipalització dels serveis públics.Recuperar els serveis públics externalitzats en mans privades i crear ocupació de qualitat.
– Transparència en la gestió municipal i rendició de comptes. Auditoria ciutadana dels comptes públics municipals.
– Pensar l’Ajuntament com a motor per a la creació d’ocupació de qualitat i donar servei a les necessitats bàsiques de la gent en l’àmbit de l’educació, les cures, l’atenció a les persones dependents i el medi ambient.
– Garantir l’accés a l’habitatge. Potenciar el lloguer social, públic i assequible per a tothom. Crear una borsa municipal de lloguer social.
– Potenciar l’economia social i solidària. Afavorir el comerç just i de proximitat.
– Treballar per un urbanisme sostenible. Cal aturar el creixement urbanístic i les requalificacions. Cap edificació a Cal Trabal. Crear el Parc Agrari de Cal Trabal i integrar-lo al Parc Agrari del Baix Llobregat.
– Treballar en favor de la convivència i la diversitat cultural a la ciutat.

Tema creado por Anders Norén